El Tren dels Llacs, temàtica guanyadora del primer i segon premi del concurs #mobilitat2014

TerritoriSostenibilitatJose L. Jimenez, Cesc Camí i Meritxell Agullo s’enduen el primer, segon i tercer premi de la categoria general, amb imatges que representen la mobilitat sostenible amb el tren i la bicicleta.

Més d’un miler de fotografies han participat en l’edició d’enguany del concurs ‘Apunta’t al ClicMob!’ que el Departament de Territori i Sostenibilitat i les ATM organitzen per tercer any consecutiu amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

En la categoria territorial, els guanyadors de l’ATM de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona són Xavier Llauradó, Ariadna Puig, Encarna Morancho i David de la Cruz, respectivament.

Imatge premiats
Les dues primeres imatges guanyadores de l’edició d’enguany del concurs de fotografia a Instagram ‘Apunta’t al ClicMob’ del Departament de Territori i Sostenibilitat han estat realitzades al Tren dels Llacs. La tercera imatge guanyadora, més urbana, tenia la bicicleta de protagonista. Precisament, els dos primers guanyadors van aprofitar una de les trobades d’usuaris d’Instagram que el Departament de Territori i Sostenibilitat va organitzar per promocionar el concurs, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, en aquest cas al Tren dels Llacs. A banda d’aquesta sortida del Tren dels Llacs, gentilesa de Ferrocarrils de la Generalitat, altres usuaris d’Instagram van poder visitar la Colònia Güell (amb FGC), l’Estany de Sils (amb la Fundació Emys) i Portaventura, gràcies a Rodalies de Catalunya.

En total, del 16 al 30 de setembre, milers d’usuaris van donar la seva particular visió de la mobilitat sostenible mitjançant prop de mil fotografies amb l’etiqueta de la categoria general #mobilitat2014, 639 fotografies a la categoria #mobilitat2013_ATMbarcelona, 167 amb l’etiqueta #mobilitat2013_ATMgirona, 85 imatges amb #mobilitat2013_ATMlleida, i 88 etiquetades amb #mobilitat2013_ATMtarragona.

Així doncs, els premiats en aquesta edició són:
Categoria general
Primer premi: @jose_chamon. Jose L. Jimenez s’emporta una estada a Port Ainé, que inclou una nit per a dues persones a l’Hotel Port Ainé en règim de dormir més esmorzar per a la temporada d’hivern 2014-2015, així com el forfet d’un dia per a dues persones i una entrada al parc lúdic de Port Ainé.
Segon premi: @phacus. Cesc Camí s’endú un dia a la Molina, que inclou un forfet de dia i baixada en tubbing per a dues persones per a la temporada d’hivern 2014-2015
Tercer premi: @meritxellag. Meritxell Agullo s’emporta un dia a Port Aventura, que inclou dos bitllets combinats per al parc, amb el desplaçament d’anada i tornada des de qualsevol estació de rodalies de Catalunya, i entrada d’un dia.

Els premis de la categoria general són gentilesa d’FGC i Rodalies de Catalunya.

Categoria territorial
Pel que fa a les fotografies guanyadores en els àmbits territorials de les ATM, són:
Barcelona: @xavitram. Francesc Xavier Llauradó s’endú un abonament personal de transport per a tot el 2015 vàlid per a l’àmbit de l’ATM de Barcelona.
Girona: @ariadna_pm. Ariadna Puig guanya un abonament de transport personal per a tot el 2015 per a l’àmbit territorial de l’ATM de Girona.
Lleida: @epmorancho. Encarna Morancho s’emporta un abonament de transport personal per a l’àmbit de l’ATM de Lleida per tot el 2015.
Tarragona: @livetgn. David de la Cruz guanya un abonament personal per al 2015 vàlid per l’àmbit territorial de l’ATM del Camp de Tarragona.

Aquests premis han estats cedits per les ATM dels àmbits territorials corresponents.