Afectacions als accesos a les estacions de metro de Passeig de Gràcia de les línies 3 i 4, per obres

TMB01A partir d’avui i fins al 25 de novembre es produirà el tancament temporal d’alguns accesos de les estacions de Passeig de Gràcia de les línies 3 i 4 de metro. El motiu són els treballs de reurbanització de la superfície del passeig que, en el cas de la línia 4, coincideixen amb una actuació de millora de l’escala fixa que comunica l’exterior amb el vestíbul.

Estació de la línia 3

Des d’avui i fins al 14 de novembre estarà tancat l’accés més pròxim a la Casa Batlló (Aragó – Rambla Catalunya). Més tard, del 17 al 21 de novembre, tancarà l’accés Consell de Cent. L’accés Pau Claris, el pas des de l’estació de Rodalies i la connexió amb les línies 2 i 4 no estan afectats per les obres.

Estació de la línia 4

De l’11 al 25 de novembre estarà tancada l’escala fixa de l’accés Passeig de Gràcia – Gran Via. Continuarà funcionant l’escala mecànica, només per a la sortida dels viatgers. L’entrada s’haurà de fer per l’estació de la línia 2, pels accessos de Gran Via – Rambla Catalunya o Gran Via – Pau Claris.

El cap de setmana del 15 i 16 de novembre, l’accés es tancarà completament, inclosa l’escala mecànica. Aquests dos dies l’entrada i la sortida només seran possibles pels dos accesso de la línia 2 i pel passadís de connexió amb la línia 3.

Per a més informació es poden consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.