Activitat infantil amb motiu del Dia dels Drets dels Infants, a l’estació de metro d’Universitat

TMB01El proper diumenge, 23 de novembre, a les 12 hores, tindrà lloc un espectacle d’animació infantil al vestíbul de l’estació de metro d’Universitat (L2), dins el programa d’actes culturals de la Fundació TMB. L’activitat ‘Belluga’t per defensar els teus drets’ l’organitza l’ONG Global Humanitaria amb motiu del Dia dels Drets dels Infants, que se celebra el 20 de novembre.

Es tracta d’un espectacle familiar i participatiu de música i dansa conduït i ideat pel cantant i animador Oriol Bargalló que vol transmetre als nens i nenes la importància del compliment dels Drets dels Infants. El format de l’espectacle inclou cançons i danses de tota mena on es convida a participar a petits i grans, que ballaran al ritme de rock, vals, txa-txa-txa o rumba. Dins el repertori hi haurà també l’estrena de quatre cançons que s’han composat a partir dels contes que formen part de la campanya de sensibilització contra l’explotació laboral infantil de l’ONG i de la qual s’ha pogut veure una mostra fotogràfica a l’Espai Mercè Sala de l’estació de Diagonal (L3 i L5) a l’exposició ‘Perú: històries de treball infantil’.

Enguany es commemora el 25è aniversari de l’aprovació de la Convenció dels Drets dels Infants per part de les Nacions Unides, l’any 1989.

Transport públic per anar-hi: Metro Universitat (L1 i L2) / Bus línies H12, H16, V15, 14, 24, 41, 50, 54, 58, 59, 63, 64, 66, 67, 68 i 91.

Més informació: www.tmb.cat