Renfe instal·la a Vilanova i la Geltrú una màquina autovenda de bitllets d’AVE i Llarga Distància

Renfe01El nou dispositu es troba situat al vestíbul de l’estació
· Més de 8.600 clients han viatjat als serveis de Llarga Distància de Renfe amb origen o destinació Vilanova i la Geltrú
· Diàriament, 17.400 viatgers de rodalia de Barcelona passen per l’estació

Barcelona, 9 d’octubre de 2014 (Renfe)
Renfe ha instal·lat a l’estació de Vilanova i la Geltrú una nova màquina autovenda pels serveis AVE i Llarga Distància de Renfe. Aquest nou punt de venda es troba situat al vestíbul de l’estació i permetrà adquirir directament bitllets pels serveis d’AVE i Llarga Distància, tant dels que realitzen parada a l’estació de Vilanova i la Geltrú com per a la resta de serveis d’AVE i Llarga Distància de Renfe.

A més aquest nou dispositiu també permetrà realitzar canvis de bitllets pel mateix dia, així com validar els punts de la Tarjeta Tempo dels bitllets d’AVE i Llarga Distància. Diàriament 17.400 viatgers de la rodalia de Barcelona utilitzen l’estació de Vilanova.

El darrer any un total de 8.648 persones han viatjat en els serveis de Llarga Distància de Renfe amb parada a l’estació de Vilanova i la Geltrú, el que significa un 53% més que al mateix període de l’any anterior. Les principals destinacions han estat València, Castelló, Còrdova i Sevilla.
D’aquesta manera, Renfe amplia els punts de venda a disposició dels clients, el que sens dubte comportarà en millorar els temps d’espera a la compra de bitllets.

A més, en el bitllet d’AVE -Llarga Distància s’inclou la utilització del servei de rodalia de Barcelona.