Donació de sang, per primera vegada al metro, a favor de les malalties minoritàries

TMB01Ahir dilluns, 13 d’octubre, va comença a l’estació de metro d’Universitat (L1 i L2) tota una setmana dedicada a la donació de sang que s’engloba dins de la campanya “Mou-te per les malalties minoritàries”, el projecte solidari escollit pels treballadors de TMB dins del programa “Tria la teva causa 2014″. Així, entre les 10 i les 19 hores i fins al 18 d’octubre tots els usuaris que vulguin podran contribuir a salvar vides amb un petit gest solidari en el punt de donació habilitat pel Banc de Sang i Teixits. Es tracta de la primera vegada que es realitza una acció d’aquestes característiques al metro de Barcelona.

El dissabte 18 d’octubre, i coincidint amb aquesta setmana dedicada a la donació de sang, hi haurà un punt d’informació sobre l’anèmia de Fanconi i altres patologies relacionades. També s’organitzarà una activitat per als més petits, juntament amb l’associació Anèmia de Ganconi i l’empleat Marc Calzada amb l’objectiu que els nens i nenes puguin fer també un gest de lluita contra les malalties minoritàries.

L’acte va compta amb la presència del coordinador general de TMB i director general de Bus, Jaume Tintoré i del director gerent del Banc de Sang i Teixits, Enric Argelagués.