Reforç Rodalies Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

RodaliesCatalunya3Entre el 3 i 12 d’octubre

Rodalies de Catalunya programa un tren especial diari per a facilitar la tornada del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya

· El tren circularà des de la matinada del 3 al 4 d’octubre fins el final del Festival amb sortida de Sitges a les 1.30 hores fins a Barcelona Sants
· Els viatgers d’AVE-Llarga Distància que es desplacin al Festival tindran descomptes en l’adquisició del seu bitllet

Coincidint amb la celebració del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, des de la matinada del dia 3 i fins el proper 12 d’octubre, Renfe posa en funcionament un servei de tren especial des de Sitges fins a Barcelona.

L’objectiu és facilitar els desplaçaments en el serveis de Rodalies de Catalunya pels assistents a aquesta important cita cultural i garantir la tornada un cop finalitzades les projeccions diàries i abans de las projeccions de matinada.

El Tren Fantàstic tindrà sortida des de Sitges a l’1.30 h. amb destinació Barcelona Sants i sense parades intermèdies. Per accedir a aquest tren nocturn no és necessari cap bitllet especial, sino un dels títols habituals de transport vàlids per a Rodalies de Catalunya.

A més, els viatgers que vulguin apropar-se fins a Sitges, compten també amb els serveis regulars de la línia R2 sud de Rodalies (Barcelona-Sant Vicenç de Calders, per Vilanova i La Geltrú) amb una freqüència de 15 minuts de mitjana i un temps de viatge de 30 minuts.

D’altra banda, els viatgers de la resta d’Espanya que es desplacin fins al Festival poden obtenir descomptes en la seva compra de bitllets d’AVE-Llarga Distància. A més aquest títols inclouen el bitllet del servei de rodalia de Barcelona per desplaçar-se fins a Sitges.

Sitges, Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya és el primer festival de cine fantàstic del món i constitueix, al mateix temps, una manifestació cultural amb una sòlida trajectòria que estimula un univers de trobada, exhibició, presentació i projecció del cinema fantàstic de tot el món. El Festival és avui dia una cita obligada pels amants del cinema i pel públic desitjós d’entrar en contacte amb les noves tendències i tecnologies aplicades al cinema i al món audiovisual.

Per a més informació els viatgers poden dirigir-se a les estacions de Rodalies de Catalunya, al telèfon 900 41 00 41, així com a les pàgines web rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i sitgesfilmfestival.com

Barcelona, 30 de setembre de 2014