AFB. 2014 Vacances d’estiu – Vacaciones de verano – Vacances d’été

cataláEs comunica a tots els socis, sòcies i simpatitzants que a partir del pròxim dia 28 Juliol i fins al dia 31 d’Agost tots dos inclosos, les instal·lacions de l’Ateneu de Sant Andreu, seu de la nostra associació, romandran tancades per vacances d’estiu. És per aquest motiu, que des del dimarts dia 29 de Juliol fins al dissabte dia 30 d’Agost la seu de l’AFB al carrer Abat Odó, 71 2ª plant,  no es portarà a terme cap activitat ens aquets locals.

També comuniquem que l’activitat que portem a terme cada primer diumenge de mes en el Mercat de la plaça Masadas, queda suspesa com en anys anteriors, per vacances d’estiu,  el diumenge vinent dia 3 d’agost.

Desitgem a tothom, unes bones vacances i que novament ens podem saludar a partir del mes de setembre, en el que emprendrem novament totes les activitats, en els seus llocs habituals.

La Junta Directiva

castelláSe comunica a todos los socios, miembros y simpatizantes que desde el próximo día 28 de julio y hasta el 31 de agosto, ambos inclusive, las instalaciones del Ateneo de Sant Andreu, sede de nuestra asociación, permanecerán cerradas por vacaciones de verano. Por este motivo, desde el martes 29 de julio al sábado 30 de agosto, la sede de la AFB en la calle Abad Odo, 71 2º piso, no se realizará ninguna actividad estos locales.

También comunicamos que la actividad que llevamos a cabo cada primer domingo de mes, en el Mercado de la plaza Masadas, queda suspendida como en años anteriores, por vacaciones de verano el el próximo domingo día 3 de agosto.

Deseamos a todo el mundo, unas buenas vacaciones y que nuevamente nos podemos saludar, a partir del mes de septiembre, en el que emprenderemos nuevamente todas lnuestras actividades, en sus lugares habituales.

La Junta Directiva

EU Francia·francésCommunique à tous les partenaires, membres et sympathisants qui, dès le lendemain, 28 juillet et jusqu’au 31 août inclusivement, les installations de l’Ateneo de Sant Andreu, le siège de notre Association, resteront fermé pendant les vacances d’été. C’est pour cette raison que depuis mardi 29 juillet au samedi 30 août, au siège de l’AFB sur la rue Odo abbé, 71 2e,  étage réalisera pas toute activité nous ces locaux.

Également informer vous qui reste l’activité que nous réalisons chaque premier dimanche du mois, sur la place de marché de Masadas, suspendu, comme les années précédentes, pour les vacances d’été le dimanche suivant, 3e du mois d’août.

Nous souhaite à tous de bonnes vacances, et qui une fois de plus nous pouvons saluer, à partir du mois de septembre, à laquelle nous allons encore entreprendre toutes les activités, dans leurs lieux habituels.

Le Conseil d’administration