Renfe ofereix 13.200 places addicionals pel FIB en trens de Llarga Distància

RenfeLlargaDistanciaEntre el 15 i el 21 de juliol
· Aquest reforç es prolongarà fins el proper dimarts 22 de juliol, amb un increment de l’oferta d’un 25% sobre l’oferta habitual
· Diàriament 16 connexions per sentit enllacen Catalunya amb Castelló

Barcelona, 11 de juliol de 2014 (Renfe)
Renfe augmentarà amb 13.200 places addicionals l’oferta als trens de Llarga Distància amb motiu de la celebració del Festival Internacional de Música de Benicàssim (FIB). Des del proper dimarts 15 de juliol i fins el dilluns 21 de juliol, els trens de Llarga Distància que circulen pel Corredor Mediterrani ampliaran la seva capacitat en un 25% amb respecte a la seva oferta habitual.

Renfe posa en marxa una operació destinada a reforçar l’oferta de places als trajecte més significatius: Barcelona-Castelló-València, Barcelona-Benàssim-Castelló.

Destaca l’increment de places als trens Talgo, amb més de 7.500 places addicionals i els serveis Euromed amb 4.100 noves places. Segons estimacions badades en dades de la venda anticipada de bitllets al llarg d’aquest dies, les dates on s’espera major afluència de viatgers són els dies 15, 16, 17 i 21 juliol.

El Festival Internacional de Música de Benicàssim assoleix la seva XX edició i aglutina un cartell del més atractiu en el que es refereix a música independent. Participen grups i artistes reconeguts a l’esfera internacional.

Entre el 14 i el 22 de juliol, Renfe ofereix 5.000 places promocionals, amb descomptes del 50% als trens de Llarga Distància (Euromed y Talgo) que connecten Barcelona i Tarragona amb Benicàssim.

Aquestes places permetran viatjar entre Barcelona i Benicàssim des de 14 euros, o entre Tarragona i Benicàssim des de 13 per trajecte, el que suposa descomptes del 50.%

Tota la informació sobre horaris i itineraris a través del telèfon d’informació i atenció al client 902 320 320, al web renfe.com així com a la nova aplicació per a dispositius mòbils Renfe Ticket