L’execució d’obres d’infraestructura a partir del 29 de juny obliga a modificar horaris dels trens de la línia R3, R4 i R12 de Rodalies de Catalunya

Rodalies Catalunya01Aquests canvis suposaran increments de temps de viatge de 5 minuts de mitjana a la línia R3 i de 8 als trens de l’R4 amb origen o destinació Manresa i serveis de l’R12

A més, la reprogramació de serveis en aquesta línia comporta lleugeres modificacions a les línies R1, R4, R7, R8 i R12

Els horaris es podran consultar a partir de dilluns al web rodaliesdecatalunya.cat i als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320

A partir del 29 de juny, l’execució d’obres d’infraestructura per part d’Adif obliga a Rodalies de Catalunya a modificar els horaris de la línia R3 (L’Hospitalet-Puigcerdà per Vic), R4 (Sant Vicenç de Calders-Manresa per Martorell) i R12 (Barcelona-Lleida per Manresa). Aquests canvis comportaran increments del temps de viatge de una mitjana de 5 minuts als trens de l’R3 i de uns 8 minuts als trens de la línia R4 amb origen o destinació Manresa i serveis de l’R12

A més d’aquesta nova programació es produiran lleugeres modificacions als horaris dels trens de les línies R1 (Molins de Rei – Maçanet per Mataró), R7 (Cerdanyola Universitat – Sant Andreu Arenal) i R8 (Martorell – Granollers per Cerdanyola Universitat).

Els nous horaris es podran consultar a partir de dilluns al web de rodaliesdecatalunya.cat i als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, mentrestant hauran d’adreçar-se al personal de les estacions i restar pendents dels teleindicadors.