Horaris dels diumenges dels trens de la línia Lleida-La Pobla

TerritoriSostenibilitatTerritori i Sostenibilitat modifica els horaris dels diumenges dels trens de la línia Lleida-La Pobla per potenciar-lo turísticament
Una nova circulació entre Lleida i La Pobla de Segur, en substitució de l’actual, potenciarà el servei a partir d’aquest diumenge

La línia Lleida-La Pobla comptarà a partir d’aquest diumenge, 2 de març, amb una nova circulació entre Lleida i La Pobla de Segur, en substitució de l’actual, per potenciar turísticament el servei de tren. Aquesta modificació d’horaris s’aplica un cop valorat el bon resultat que va tenir la prova pilot realitzada l’any passat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), coincidint amb la temporada del Trens dels Llacs, tal com es va acordar a la comissió de seguiment Lleida-la Pobla-Esterri d’Àneu. Aquesta modificació d’horaris va suposar per a Ferrocarrils un augment de viatgers a la línia del 35%, entre el 2 de juny i el 14 de juliol.

El nou tren sortirà de Lleida a les 10.40h i arribarà a la Pobla de Segur a les 12.30h; i la tornada serà a les 17.30h de la Pobla i l’arribada a Lleida a les 19.20h.

El reforç, que es realitza sense sobrecost, modificarà els horaris de trens dels diumenges de la manera següent:

· Tren amb sortida de Lleida de les 9.10h finalitza el seu recorregut a Balaguer. Els clients amb destinació més amunt de Balaguer, podran prendre el nou tren de les 10.40h.
· Nou tren amb sortida de Lleida a les 10.40h i arribada a La Pobla de Segur a les 12.30h.
· Tren amb sortida de Lleida de les 17.30h, se substitueix per bus.
· Nou tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 17.30h i arribada a Lleida a les 19.20h.
· Tren amb sortida de La Pobla de Segur de les 12.56h se substitueix per bus o pel nou tren de les 17.30h de La Pobla de Segur.
· Tren amb sortida de Balaguer de les 18.10h se substitueix pel nou tren que passa a les 18.50 per Balaguer.

Aquesta modificació d’horaris es mantindrà tots els diumenges de l’any, amb l’excepció del diumenge 20 d’abril, en què els horaris de servei correspondran als d’un dissabte. Els horaris es poden consultar al web de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya www.fgc.cat.