Afectació serveis internacionals a partir de demà 4 de març

Des del passat 2 de març a les 20.00 hores, la convocatòria d’aturada laboral a l’operadora ferroviària SNCF afecta de la següent manera als serveis que enllacen Catalunya amb França. Aquestes modificacions es mantindran des de demà dia 4 fins la finalització d’aquesta vaga.
– Serveis Barcelona – París i viceversa circularan amb normalitat
– Tren Barcelona – Lyon i viceversa prestarà el servei habitual. (avui només circula entre Perpignan i Barcelona)
– La resta de trens que enllacen Catalunya amb Marsella i Touluse circularan en el tram Perpignan – Barcelona

D’altra banda els trens de la línia R3 així com els trens Regionals de la línia R11 (Barcelona – Portbou per Girona) prestaran el servei habitual fins a La Tour de Carol i Cerbere)

Renfe és completament aliena a aquesta circumstància i lamenta les molèsties que pogués provocar aquesta vaga. D’altra banda, recomana als seus clients la consulta de qualsevol possible incidència a la circulació del seu tren o la resolució de dubtes a l’efecte en el telèfon únic d’atenció i reserves: 902 320 320.

A més, Renfe-SNCF en Cooperación han establert com a mesures de postvenda el reemborsament del 100% del import del bitllet pels clients que desisteixin del seu viatge o canvi de data del viatge sense costos pels viatgers que es decideixin per aquesta opció.