Suspensió del servei de metro a l’estació de Gorg del 6 al 8/12

TMB01El servei de metro quedarà interromput els dies 6, 7 i 8 de desembre en el tram de l’L10 entre les estacions de La Salut i Gorg, per treballs de millora de la superestructura de via

El servei de metro de l’L10 quedarà interromput entre el 6 i el 8 de desembre entre les estacions de Gorg i la Salut com a conseqüència dels treballs de millora de superestructura de la via que s’hi duran a terme. En concret, quedarà suspès el servei a l’estació de Gorg, des de les 2.00h de divendres, 6, fins diumenge, 8. El servei es reprendrà dilluns 9, en l’horari habitual.

Aquesta actuació s’ha planificat coincidint amb la festivitat de la Constitució amb la voluntat de minimitzar les afectacions als viatgers, de manera que es durà a terme en dies de baixa demanda de mobilitat urbana.

Durant aquesta interrupció del servei, els usuaris disposaran de diverses alternatives de transport públic.

Per als desplaçaments entre la zona de Gorg i el centre de Barcelona, el més convenient és utilitzar l’estació de Gorg de l’L 2 de metro des de l’estació del mateix nom. També hi ha les opcions de la línia H10 de bus de TMB i la líniaT5 del Trambesòs.

Per als desplaçaments entre els barris del Gorg, la Salut i Llefià, de Badalona, i els barris del Bon Pastor i Sant Andreu, de Barcelona, hi ha la possibilitat de combinar el bus B4 de Tusgsal i la línia 10 de metro

D’altra banda, els usuaris de l’L10 han de tenir en compte que els dies 6, 7 i 8 de desembre circularà un sol tren com a llançadora entre Bon Pastor i La Salut, amb parada a Llefià, que farà l’anada i la tornada per les mateixes andanes. Per fer el recorregut entre Llefià o La Salut i La Sagrera, serà necessari baixar a Bon Pastor i canviar de tren a la mateixa andana. Per fer el trajecte invers, de La Sagrera a Llefià o La Salut, caldrà baixar a Bon Pastor i canviar d’andana.

Les tasques que s’executaran corresponen en la millora de les característiques tècniques de la bretelle situada a la via entre aquestes estacions, que permet el canvi de nivell i el rebot dels combois per davant de l’estació de Gorg, final de la línia.