A partir del 15 de desembre els trens Euromed tindran dos parades a Barcelona

EuromedEls trens Euromed iniciaran o finalitzaran el seu servei a l’Estació de França
· Es mantenen els horaris actuals de pas per l’estació de Sants on efectuarà parada de 15 minuts
· Renfe millora la connectivitat de la zona del barri de la Ribera i el Port de Barcelona amb les ciutats del corredor mediterrani

Barcelona, 11 de desembre de 2013 (Renfe).
A partir del proper 15 de desembre, Renfe perllonga el recorregut dels trens Euromed fins l’Estació de França. D’aquesta manera, aquesta terminal disposarà de fins a 7 serveis diaris per sentit que la connectaran amb el Corredor Mediterrani.

Aquesta modificació no afecta els viatgers que agafen el tren a Sants ja que s’aturarà durant 15 minuts per procedir a la pujada i baixada de clients.

Amb la millora de recorregut, Renfe millora l’accés a aquests serveis des de la zona litoral i la connectivitat de la zona del barri de la Ribera i del Port de Barcelona amb les ciutats del corredor mediterrani. Actualment, 7 trens diaris Euromed enllacen Barcelona amb València en un temps de viatge al voltant de les 3 hores.

A l’Estació de França també presta servei el tren Torre del Oro que diàriament enllaça Barcelona Estació de França (09.04) – Sants (09.27) amb Sevilla (20.25)

Consulta tots els horaris i compra el teu bitllet a Renfe.com o al través del telèfon d’informació i venda 902 320 320