FGC regala forfets i bitllets dels cremalleres amb la compra de targetes T-10

FGC2G• Durant el mes de desembre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posa en marxa la campanya “Compra FGC i suma Nadal“, amb la qual ofereix regals dels seus productes turístics per la compra de T-10.

 

FGC·T10·Nadal·2013Barcelona, 29 de novembre de 2013
A partir de dilluns, 2 de desembre, i fins al dia 31, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya activa la campanya “Compra FGC i suma Nadal“, amb la qual regalarà alguns dels seus productes turístics per als clients que comprin targetes T-10 a les màquines expenedores de les estacions d’FGC.
L’objectiu de la campanya és, a més de promocionar l’ús del transport públic, motivar als clients a fer ús dels productes turístics i conèixer les destinacions de muntanya d’FGC.
Així, per la compra de targetes T-10 per un import equivalent o superior a 50 € es podrà triar un dels següents regals:
– 1 forfet de dia per esquiar en una de les estacions del Grup FGC (La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé)
– 2 bitllets per al cremallera de Vall de Núria
– 2 bitllets per al cremallera i els funiculars de Montserrat
Els rebuts impresos del pagament de la compra de les targetes T-10, s’hauran de bescanviar a la botiga d’FGC ubicada al Triangle de Barcelona, als Centres d’Atenció al Client de Pl. Catalunya i Pl. Espanya, o als agents de les estacions de la línia Barcelona-Vallès (Pl, Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner, Sarrià, Av. Tibidabo, Sant Cugat, Universitat Autònoma, Sant Quirze, Sabadell Estació, Rubí i Terrassa Rambla) o de la línia Llobregat-Anoia (Pl. Espanya, L’Hospitalet, Cornellà, Sant Boi, Martorell Central, Martorell Enllaç, Manresa Alta i Igualada).