El festival de Músics al Metro celebra la seva onzena edició

TMB01· El 30 de novembre, l’estació d’Universitat acull la XI edició del Festival, que comptarà enguany amb una quarantena d’actuacions musicals

El proper dissabte, 30 de novembre, a la tarda, tindrà lloc l’onzè Festival de Músics al Metro que organitza la Fundació TMB. L’acte consistirà en un seguit de 40 actuacions musicals que oferiran els integrants de l’Associació de Músics al Carrer i al metro L’escenari serà el vestíbul principal de l’estació d’Universitat de les línies 1 i 2 de metro, i els concerts es realitzaran entre les 16 i les 24 hores.

 

A més, hi haurà l’actuació de “La banda mutante” formada per un grup de músics del metro que normalment actuen en els diferents centres cívics de Barcelona. Aquest projecte musical es va presentar en la passada edició del festival i ara ja s’està consolidant com a referent dins l’associació.

L’èxit d’aquest Festival, juntament amb la bona marxa de les proves d’idoneïtat que se celebren periòdicament per garantir una bona qualitat musical i donar resposta a l’increment de les sol·licituds per tocar al metro, estan contribuint a posicionar aquest projecte iniciat al 2001 com un model de referència dins d’aquest àmbit de programes culturals a nivell internacional i a TMB com a una empresa compromesa amb la difusió de l’art i la cultura.

 

CONVOCATÒRIA

– ACTE: 11è Festival de Músics al Metro
– DIA: Dissabte, 30 de novembre
– HORA: A partir de les 16.00 hores
– LLOC: Vestíbul principal de l’estació de metro d’Universitat
– TRANSPORT PÚBLIC PER ACCEDIR-HI: Universitat (L2 – L1) / línies H12, 9, 14, 16, 17, 24, 41, 50, 54, 58, 59, 63, 64, 66, 67, 68, 91, 141