L’estació de Sabadell Rambla recupera el servei el proper dia 12

FGC2G· L’estació de Sabadell Rambla ha estat fora de servei com a conseqüència d’unes obres relacionades amb el perllongament de la línia del Metro del Vallès.

Barcelona, 9 de setembre de 2013
El proper dijous 12 de setembre l’estació de Sabadell Rambla recuperarà el servei de trens una vegada finalitzats uns treballs relacionats amb el perllongament del Metro del Vallès. Aquests treballs van obligar a mantenir interromput durant aquest estiu el servei de trens entre les estacions de Sabadell Estació i Sabadell Rambla.

L’estació es va tancar el dia 13 de juliol i durant el període d’obres es va establir un servei substitutori d’autobusos entre les estacions de Sabadell Estació i Sabadell Rambla per garantir la mobilitat dels clients i minimitzar les molèsties. Ferrocarrils va reforçar la informació al client a través de la megafonia i vitrines de les estacions, la distribució de fulletons informatius a les estacions afectades i la resolució específica de consultes que van arribar a través del telèfon 012, del portal web d’FGC i de les xarxes socials corporatives.