Canvis en l’accionariat de TRAM

TRAM01Ahir al  matí han tingut lloc diferents transmissions accionarials entre els socis de les dues empreses, Tramvia Metropolità, SA i Tramvia Metropolità del Besòs, SA.

A partir d’ara, Globalvia Inversiones S.A. entra a formar part de l’accionariat de TRAM amb una participació d’ aproximadament el 30% per a cada societat, mentre que Banc Sabadell (Bansabadell Inversió Desenvolupament S.A.) i Société Générale deixen de formar part de l’accionariat.

D’altra banda, dues empreses catalanes augmenten la seva participació a TRAM. El grup Alstom incrementa les seves accions a la societat Tramvia Metropolità del Besòs, SA, passant del 15% al 21% i Moventia augmenta la seva participació a Tramvia Metropolità SA, passant del 17% al 20%. Les constructores FCC Construcción S.A. i Comsa Emte concesiones S.L. continuen formant part de l’accionariat de TRAM amb 1%. TMB i FGC, continuen amb la seva participació del 2,5% cadascú a cada una de les societats.

TRAM·Accionistes 2013TRAM·Accionistes  Besos 2013

 

 

 

 

 

 

 

………………… Tramvia Metropolità…………………………………………………………..Tramvia Besós

Per TRAM, aquest nou mapa accionarial reforça les dues societats i la prepara encara més per un futur creixement de les dues xarxes de tramvies de la Regió Metropolitana de Barcelona, Trambaix i Trambesòs.