incidència a la línia Barcelona-Vallès

FGC2GBarcelona, 1 d’agost de 2013
Aquest matí a les 09.03h, un tren de la línia S1 (Terrassa) ha remuntat una de les seves rodes quan es disposava a entrar a l’estació de Pl. Catalunya. Cap de les 300 persones que viatjaven en el tren ha sofert ferides i la majoria han pogut ser evacuades directament per l’andana, mentre que 30 persones que viatjaven en el cotxe que ha sofert la remuntada de la roda ho han fet directament per la via acompanyades pel maquinista sense més incidència. Aquesta circumstància ha provocat que durant uns minuts el servei de trens a l’àrea urbana es trobes aturat.

FGC ha decidit renovar part de la infraestructura durant l’agost per solucionar definitivament l’avaria. De la mateixa manera, es farà un exhaustiu anàlisis que permeti als tècnics de Ferrocarrils identificar quines són les circumstàncies que han fet que es repeteixi la mateixa avaria.

El servei actual
D’aquesta manera el servei al Metro del Vallès queda de la següent manera:
– S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell): els trens d’aquestes línies s’aturen a totes les estacions del seu recorregut i circularan amb un interval de 6 minuts entre Pl. Catalunya i Sant Cugat. Entre Sant Cugat i Terrassa o Sabadell el interval serà 12 minuts la primera i la última setmana d’agost i de 15 minuts la segona i tercera setmana.
– L6 (Reina Elisenda): realitzen un servei de trens llançadora entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda amb un interval de 6 minuts.

L7 (Av. Tibidabo): realitzen un servei de tren llançadora entre les estacions de Gràcia i Av. Tibidabo també amb una interval de 6 minuts.