Servei del metro del Vallès per obres. Estiu 2013

FGC2GAquest estiu es modifica el servei del Metro del Vallès amb motiu de les obres de perllongament d’aquesta línia

·   El servei de la línia S2 (Sabadell) es veurà alterat a partir del 13 de juliol i fins a mitjan setembre per les obres de perllongament de la línia Barcelona-Vallès d’FGC a la ciutat de Sabadell  

 ·  El cap de setmana del 24 i 25 d’agost es modificarà el servei entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres de la línia S2 (Sabadell) i Sant Cugat i Mira-sol de la línia S1 (Terrassa)

 · La mobilitat dels clients estarà en tot moment garantida amb serveis substitutoris amb autobús que faran les mateixes parades que faria el servei de trens

 ·  Aquestes intervencions dels perllongaments de la línia Barcelona-Vallès s’han concentrat els mesos d’estiu per minimitzar les molèsties als clients 

 Barcelona, 9 de juliol de 2013

El servei de trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya és veurà modificat en diferents punts de la línia Barcelona-Vallès aquest estiu com a conseqüència de la realització de treballs relacionats amb els perllongaments del Metro del Vallès a les ciutats de Sabadell i Terrassa. Les alteracions s’iniciaran el dissabte 13 de juliol i duraran fins mitjan setembre. Per minimitzar les molèsties als clients, les obres relacionades amb els perllongaments s’han concentrat durant aquests mesos d’estiu.

Tram Sant Quirze – Sabadell Rambla (caps de setmana del 13 i 14, 27 i 28 de juliol)

Els caps de setmana del 13 i 14, 27 i 28 de juliol es tallarà el servei de trens entre les estacions de Sant Quirze i Sabadell Rambla. Els clients disposaran d’un servei substitutori amb autobús amb parades pròximes a les tres estacions afectades (Sant Quirze, Sabadell Estació i Sabadell Rambla).

Tram Sabadell Estació – Sabadell Rambla (del 15 de juliol fins a mitjan setembre)

 A més dels talls de servei dels caps de setmana abans esmentats, a partir del 15 de juliol i fins a mitjan setembre, el tall del servei de trens es farà només entre les dues estacions finals de Sabadell, és a dir, Sabadell Estació i Sabadell Rambla, i serà cobert també amb servei substitutori d’autobús.

Tram Sant Cugat-Volpelleres i Sant Cugat-Mira-sol (cap de setmana 24 i 25 d’agost)

A banda del tall de la línia S2 a Sabadell, el cap de setmana del 24 i 25 d’agost es produirà un tall del servei de tren en els trams entre les estacions de Sant Cugat i Volpelleres de la línia S2 i Sant Cugat i Mira-sol de la línia S1.

En qualsevol dels casos FGC oferirà un servei substitutori amb autobús per garantir la mobilitat dels clients i minimitzar les molèsties. Els serveis amb autobús realitzaran les mateixes parades que faria el servei de trens.

FGC·2013·Talls Metro Vallès

Informació al client

Amb l’objectiu de que tots els clients tinguin coneixement amb antelació de les alteracions en el servei que es produiran i de les parades que faran els autobusos substitutoris, FGC reforçarà la informació al client a través de la megafonia i vitrines de les estacions, la distribució de fulletons informatius a les estacions afectades i la resolució específica de consultes que arribin a través del telèfon 012, del portal web d’FGC o de les xarxes socials corporatives.