12.000 places addicionals per assistir al FIB

Renfe02Durant el festival es duplicarà l’oferta dels serveis amb origen o destinació Benicàssim

Renfe ofereix 12.000 places addicionals per assistir al FIB en trens de Llarga Distància des de Catalunya
· L’oferta s’incrementarà en un 20%
· Aquest reforç es perllongarà fins el proper dimarts 23 de juliol

Tarragona, 16 de juliol de 2013 (Renfe)
Renfe augmentarà amb 12.000 places addicionals l’oferta als trenes de Llarga Distància i Regionals que enllacen Catalunya amb Benicàssim durant el Festival Internacional de Música de Benicàssim (FIB).

Desde demà dimecres 17 de juliol i fins dimarts 23 de juliol, els trens Corredor Mediterráni ampliaran la seva capacitat en un 20% respecte l’oferta habitual. su capacidad en un 20%.

Destaca l’increment de places en els trens Talgo, amb més de 9.000 places addicionals i els serveis Intercity, amb 2.900 places. Els dies de major afluència de viatgers són els dies 18, 22 i 23 de juliol.

El Festival Internacional de Música de Benicàssim assoleix la seva XIX edició i aglutina un cartell d’allò més atractiu en el que a música independent es refereix. Participen grups i artistes reconeguts en l’esfera internacional. El tren, a més de font d’inspiració en multitud de temes musicals, s’ha convertit en el mitjà de transport ideal per accedir a actuacions del calibre del FIB.

El fet de connectar nuclis importants de població com Benicàssim, a més de l’activitat turística, fa que aquestes relacions comptin amb un important component de caràcter oci i vacacional. El darrer any l’ús del tren per motius d’oci amb origen i destinació Benicàssim i la resta de la província de Castelló es va incrementar diversos punts pel que fa a altres anys.

Per a més informació sobre horaris, Renfe disposa d’un telèfon únic d’informació i reserva de bitllets vàlid per a tot el territori nacional 902 320 320, a més de la pàgina web www.renfe.com.