Transport públic a Montjuïc per als X Games Barcelona

TMB01 habilitarà els dies 17, 18 i 19 de maig un bus especial de baixada entre l’Anella Olímpica i la plaça Espanya i també reforçarà la línia 150 i el Funicular

Amb motiu dels X Games Barcelona, l’esdeveniment d’esports extrems d’acció, que tindran lloc els dies 16, 17, 18 i 19 de maig als diferents equipaments de l’Anella Olímpica (esplanada, Palau Sant Jordi, Estadi Olímpic Lluís Companys, Piscina Municipal de Salts de Montjuïc), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha preparat un dispositiu de transport públic per facilitar l’accés i la sortida dels assistents a les diferents activitats que programa aquest esdeveniment.

En aquest sentit, els dies 17, 18 i 19 de maig TMB reforçarà amb vehicles addicionals la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) i circularà limitada a l’Anella Olímpica. A la finalització del servei d’aquesta línia (a les 21 hores) es posarà en marxa un servei especial d’autobusos de baixada entre l’Anella Olímpica i la plaça Espanya. El bitllet d’aquest bus especial val 1,50 euros i els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya – Anella Olímpica”. L’horari de finalització d’aquest servei especial variarà en funció del dia. El funicular de Montjuïc duplicarà la freqüència de pas i passarà dels 10 als 5 minuts.

Així, les opcions d’accés a l’Anella Olímpica amb transport públic són:
· Metro Espanya (L1 i L3) + línia 150 de bus (reforçada divendres 17, a partir de les 17.30 h, dissabte 18, a partir de les 15 h i diumenge 19, a partir de les 13 hores).
· Metro Paral·lel (L2 i L3) + funicular de Montjuïc (circula fins a les 22 hores).

I el transport públic de baixada des de l’Anella Olímpica:
· Servei especial d’autobusos (a partir de les 21 hores, en endavant)
· Metro: recordar que divendres funciona fins a les 2 de la matinada, dissabte ofereix servei durant tota la nit i diumenge fins a la mitjanit.

Desviaments i talls de trànsit
Els X Games Barcelona coincideixen amb la celebració del Saló Internacional de l’Automòbil a la fira de Montjuïc, això fa que l’avinguda Reina Maria Cristina estigui tallada al trànsit i que les línies d’autobús 13, 23 i 150 de TMB pateixin desviaments i canvis de recorregut. S’ha de tenir en compte que l’origen de la línia 150 serà a la vorera del costat sud-est de la plaça Espanya (entre les avingudes Reina Maria Cristina i Paral·lel).