Setmana de les Montserrats al Cremallera de Montserrat

Del 2 al 12 de maig les Montserrats que formin part del Club de les Montserrats poden aconseguir bitllets gratuïts per al Cremallera, el Funicular de la Santa Cova i per al Cremallera de Núria.

FGC2GLes Montserrats que formen part del Club també gaudeixen d’altres descomptes la resta de l’any, com per exemple gaudir del Cremallera de Montserrat de manera gratuïta.

Barcelona, 30 d’abril de 2013
FGC vol celebrar la ‘Setmana de les Montserrats al Cremallera de Montserrat’ d’una forma molt especial: regalant a les Montserrats bitllets per visitar l’emblemàtic massís. En honor a la Mare de Déu de Montserrat, les persones que es diguin Montserrat i formin part del club tindran ofertes especials per elles i un acompanyant del 2 al 12 de maig, podent aconseguir 2 bitllets gratuïts per al Cremallera de Montserrat, 2 bitllets gratuïts per al Funicular de la Santa Cova, 2 entrades gratuïtes per a l’Espai Audiovisual o 1 bitllet per al Cremallera de Vall de Núria.

Per poder acollir-se a aquesta promoció és imprescindible acreditar-se presentant el carnet del Club de les Montserrats a les taquilles corresponents.

Les avantatges que tenen les Montserrats que formen part del club van més enllà d’aquesta setmana. Formar part del club és totalment gratuït i dóna dret a gaudir del Cremallera de Montserrat de manera gratuïta tot l’any, a tenir el 50% de descompte per a viatjar amb els Funiculars de Sant Joan, de la Santa Cova de Montserrat i el Cremallera de la Vall de Núria i el 20% de descompte en l’Audiovisual i el Museu de Montserrat. Aquests avantatges estan disponibles fins el 31 de desembre del 2013.

Les inscripcions per poder formar part del club es poden realitzar a la pàgina web www.cremallerademontserrat.cat o a la taquilla del Cremallera de Montserrat de Monistrol Vila.