L’Espai Mercè Sala se suma a la Nit dels Museus

TMB01L’Espai Mercè Sala se suma a la Nit dels Museus i obrirà aquest dissabte fins a la 1 de la matinada

El proper dissabte, 18 de maig, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) se sumarà a la Nit dels Museus i obrirà la sala d’exposicions Mercè Sala, situada al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de metro a l’estació de Diagonal, des de les 7 de la tarda i fins a la 1 de la matinada. L’horari habitual d’obertura de l’Espai Mercè Sala és de 10 del matí a 8.30 del vespre, tots els dies feiners de dilluns a divendres, i l’entrada és gratuïta.

Així, aquest dissabte més de 60 museus i centres d’exposicions de la ciutat i la seva àrea metropolitana obriran les portes de manera gratuïta i l’Espai Mercè Sala en serà un més.

Els visitants podran veure l’exposició “Adrià Gual (1872-1943), el perfum d’una època” que, des del 4 d’abril i fins al 7 de juny, recull una mostra que convida a conèixer la figura del fundador de l’Institut del Teatre, que va fer d’escriptor, cineasta, director d’escena, escenògraf, pedagog, pintor… Amb aquesta exposició, el Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre, ret un homenatge a la figura d’Adrià Gual i contribuir a la divulgació del seu paper en la cultura catalana i, especialment, en el teatre.

L’exposició, que s’emmarca dins els actes commemoratius del primer centenari de l’Institut del Teatre, ofereix un recorregut panoràmic per l’obra artística de l’autor, la seva producció com a dramaturg, el seu treball com a director d’escena i com a impulsor d’iniciatives i institucions culturalsè

Una nit farcida de propostes
La Nit dels Museus és una iniciativa promoguda pel Consell d’Europa en què participen més de 3.000 museus de 40 països. A més de gaudir de les col·leccions i les exposicions temporals dels museus, també es poden veure concerts, espectacles de màgia, dansa, teatre, activitats infantils, visites guiades, conferències i performances.

Més informació sobre la Nit dels Museus