Espectacle del Cirque du Soleil al Palau Sant Jordi

TMB01Amb motiu de l’espectacle ‘Michael Jackson The Immortal World Tour’ del Cirque du Soleil i que tindrà lloc al Palau Sant Jordi del 17 al 21 d’abril en diverses sessions, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà per divendres, 19 d’abril i dissabte, 20 d’abril, un servei especial d’autobusos de baixada a la finalització de l’espectacle (aproximadament a partir de les 23.30 h), entre el recinte i la plaça Espanya on es pot enllaçar amb el metro (L1 i L3) i el NitBus. El bitllet d’aquest bus especial val 1,50 euros i els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya – Palau St. Jordi”.


Per tal de pujar al Palau Sant Jordi, TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc) que es reforçarà amb dos vehicles articulats entre les 20 i les 21.30 h.

Així, les opcions d’accés al Palau Sant Jordi amb transport públic són:
* Metro Paral·lel (línies 2 i 3) + Funicular de Montjuïc. Divendres, el servei de metro funciona fins a les 2 de la matinada i dissabte, ininterrompudament durant tota la nit. El funicular circula tots els dies fins a les 22 h.

* Metro Espanya (línies 1 i 3) + línia 150 (divendres i dissabtes circula fins a les 21 h).