Renfe posa a la venda els nous trens d’Alta Velocitat de Girona i Figueres

El servei comença el 9 de gener
·        Barcelona-Girona en 37 minuts des de 6,91 euros i Barcelona-Figueres en 53 minuts  des de 8,89 euros
·        Nou serveis diaris per sentit connectaran Girona i Figueres amb Barcelona, i vuit d’ells continuaran fins a Saragossa i Madrid

Barcelona, 2 de gener de 2012.-
Renfe posa a la venda durant el dia d’avui els bitllets i abonaments per als nous trens d’Alta Velocitat de Girona i Figueres. Des de el 9 de gener l’operadora oferirà nou serveis per sentit d’alta velocitat que enllaçaran Barcelona amb Girona en 37 minuts i amb Figueres en 53 minuts. D’aquests nou trens per sentit, vuit connectaran amb Madrid i dos serviran com enllaç amb els serveis TGV amb París.

Renfe aplicarà en aquesta connexió un nou sistema de doble comercialització: En cada tren, part de les places sortiran a la venda com servei AVE per a recorreguts llargs i una altra part com servei Avant, per a trajectes entre Barcelona, Girona i Figueres amb abonaments de descompte per a viatgers freqüents.

L’AVE arriba a Girona
Des del pròxim 9 de gener, Girona es suma a les ciutats connectades per AVE. El millor temps de viatge entre Girona i Madrid seran 3 hores i 32 minuts i entre Girona i Saragossa 2 hores i 13 minuts.

La ciutat contarà amb nou trens d’alta velocitat per sentit que la uniran amb Figueres en 14 minuts i amb Barcelona Sants en 37 minuts, dels que vuit continuaran viatge fins a Madrid amb parades a Camp de Tarragona, Lleida Pirineus, Saragossa, Calatayud i Guadalajara-Yebes.

El AVE arriba a Girona i Figueres amb una campanya de 60.000 places promocionals als tres primers mesos. L’AVE Madrid-Girona es podrà adquirir des de 37,90 euros i l’AVE Madrid-Figueres 38,40 euros. Des de Saragossa es podrà viatjar a Girona per 23,50 i a Figueres des de 24,80 euros

Preu AVE (tarifa general / millor oferta ):
A més en aquests trens es comercialitzaran bitllets combinats amb el tren francès d’alta velocitat TGV per a viatjar fins a París amb enllaç a l’estació de Figueres-Vilafant. El temps de viatge entre París i Barcelona es redueix en 1 hora gràcies a aquesta nova connexió.

Avant Barcelona-Girona des de 6,91 euros
Per a viatjar de entre Barcelona, Girona y Figueres, Renfe comercialitzarà part de les places d’aquests trens com a servei Avant (mitja distància d’alta velocitat pensada per al viatger recurrent) amb bitllets més econòmics.

Coincident amb aquesta estrena, Renfe llança a la venda dos nous abonaments nominatius per a viatgers freqüents amb els que el viatge entre Barcelona i Girona en alta velocitat costarà 6,91 euros. La “Tarjeta 10 Plus” (per a realitzar 10 viatges en 8 dies consecutius) i la “Tarjeta 10 Plus Estudiant” (10 viatges en 10 dies) estaran a la venda per Internet des de el dia 2 per 69,10 euros entre Barcelona i Girona i per 88,90 entre Barcelona i Figueres.

A més, Renfe comercialitzarà els “Abono Plus” nominatius de 30 a 50 viatges per a utilitzar en 30 dies. Amb el “Abono Plus 50”, el viatger que utilitzi aquests trens Avant realitzarà cada trajecte entre Barcelona i Girona per 6,15 euros i entre Barcelona i Figueres per 7,92 euros.

Aquests abonament estan a la venda des d’avui a internet i requereixen reserva de plaça per a cada trajecte.

Renfe.AVE·BCN·FIGUERES·PREUS
Renfe.AVE·BCN·FIGUERES·HORARIS