Renfe implanta els abonaments Tarjeta 10 Plus i Tarjeta 10 Plus Estudiant al servei Avant Barcelona-Camp de Tarragona-Lleida

La Comissió Delegada d’Assumptes Econòmics va aprovar la implantació de nous abonaments als serveis Avant de tota Espanya
·        Els nous abonaments comporten rebaixes del 56% en el preu per trajecte
·        El descompte d’anada i tornada passa del 10 al 20% amb el que la rebaixa del preu és queda en un 8,4%
·        Les tarifes es comencen a aplicar a partir del 7 de gener

Barcelona, 3 de gener de 2013-
La Comissió Delegada d’Assumptes Econòmics va aprovar el passat 27 de desembre una actualització de les tarifes per als serveis de transport públic ferroviari de viatgers, entre les que es troben els trens Avant.

Entre les mesures destaca la implantació a partir del 7 de gener de dos nous abonaments nominatius per a viatgers freqüents amb els que el viatge entre Barcelona i Camp de Tarragona en alta velocitat costarà 7,35 euros. La “Tarjeta 10 Plus” (per a realitzar 10 viatges en 8 dies consecutius) i la “Tarjeta 10 Plus Estudiant” (10 viatges en 10 dies) estaran per 12,45 euros entre Barcelona i Lleida i per  5,94 entre Camp de Tarragona i Lleida.

Els preus per trajecte en els serveis Avant queden de la següent forma;
AVE·BCN·TRG·Preus
A més el descompte d’anada i tornada passa del 10 al 20%. D’aquesta manera l’actualització de aquesta tarifa és una rebaixa del 8,4%.