Rodalies de Catalunya col•labora a la 8a Marató del Mediterrani a Castelldefels, Gavà i Sitges

• La cursa es celebra diumenge 21 d’octubre i els corredors compten amb els serveis de la línia R2 sud de Rodalies de Catalunya per a desplaçar-se fins a Castelldefels

Rodalies de Catalunya participa a la 8a edició de la Marató del Mediterrani com a col•laborador. Per tal de facilitar l’accés als participants fins a aquesta ciutat, Rodalies de Catalunya i l’organització de la prova han arribat a un acord que permetrà bescanviar la inscripció per un bitllet d’anada i tornada Barcelona –Castelldefels.

La cursa del proper diumenge, s’iniciarà a les 9.00 del matí des de l’interior del recinte del Canal Olímpic de Castelldefels i el recorregut discorrerà a nivell del mar tot passant per les ciutats de Castelldefels, Gavà i la zona de les botigues de Sitges. Per aquest motiu els trens de Rodalies de la línia R2 sud es converteixen en mitjà de transport idoni per als desplaçaments dels esportistes fins a Castelldefels . En aquesta relació, els viatgers disposen de quatre trens per hora, amb un temps de viatge de 20 minuts des de l’estació de Barcelona Sants.

Els participants de la 8a Marató del Mediterrani podran utilitzar gratuïtament els trens de Rodalies de Catalunya bescanviant el document que els entregarà l’organització a les estacions de Barcelona per un bitllet d’anada i tornada.

Aquest títol de transport serà vàlid exclusivament pel 21 d’octubre fins a les 12.00 hores. El bitllet permetrà viatjar des de Plaça Catalunya, Passeig de Gràcia, Barcelona Sants, Estació de França, Arc de Triomf, Clot-Aragó, Sant Andreu Comtal, Torre del Baró, Sant Andreu Arenal i La Sagrera Meridiana.

Per a més informació, els interessats poden dirigir-se a les estacions de Rodalies, als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, a les pàgines web rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com
Barcelona, 18 d’octubre de 2012