Renfe oferta 36.600 places per viatjar fins a Saragossa durant les festes del Pilar des de 26 euros

Aquesta campanya comercial es perllongarà entre l’11 i el 14 d’octubre
• Fins a 30 trens d’AVE – Llarga Distància al dia connecten Catalunya amb Saragossa
• Es duplicarà la capacitat de 8 serveis AVE que enllacen Barcelona i Saragossa

Barcelona, 4 d’ octubre de 2012 (Renfe).
Entre l’11 i el 14 d’octubre, Renfe oferirà  36.600 places des de 26 euros per trajecte, que connectaran Catalunya amb Saragossa. La operadora ofereix vàries opcions de viatge que permeten anar i tornar al mateix dia o l’opció de gaudir dels tres dies de festa a la capital aragonesa celebrant les festes del Pilar.

Durant aquest dies 8 trens AVE que presten servei entre Barcelona i Saragossa circularan amb el doble de places habituals. En total 30 trens d’AVE-Llarga Distància enllacen Catalunya amb Saragossa amb un temps de viatge de 1 hora 30 minuts des de Barcelona,  1h 12 des de Camp de Tarragona, i Lleida des de 41 minuts.

El dispositiu s’inicia a la tarda de dijous 11 i s’estendrà fins el diumenge 14 d’octubre. Els bitllets ja estan disponibles a tots els canals de venda i disposen amb ofertes especials tant en trens AVE com Alvia, Intercity i Trenhotel.

D’altra banda, per tal de facilitar la mobilitat dels ciutadans durant aquests dies Renfe reforçarà amb 6.000 places addicionals els trens de Llarga Distància que comuniquen Barcelona i Tarragona amb la Comunitat Valenciana.