Reforç del servei d’FGC amb motiu del partit Espanyol-At. Madrid d’aquest diumenge

Després del partit s’incrementarà la freqüència habitual entre Cornellà i Plaça Espanya, amb trens cada cinc minuts, per tal de facilitar la mobilitat dels aficionats

Barcelona, 28 de setembre de 2012
Amb motiu del partit Espanyol-At. Madrid d’aquest diumenge a les 21.30h., FGC reforçarà el servei de trens a la línia Llobregat-Anoia per facilitar el desplaçament en transport públic dels aficionats a l’estadi de Cornellà-El Prat.

D’aquesta manera, s’incrementarà la freqüència habitual de pas dels trens entre Cornellà i Plaça Espanya després de la finalització del partit. La freqüència serà d’un tren cada cinc minuts per tal de facilitar la sortida de l’estadi i la tornada a casa dels aficionats.

Recomanacions per viatjar a l’estadi de Cornellà-El Prat amb FGC.
L’estació de les línies d’FGC més pròxima a l’estadi és l’estació de Cornellà Riera, a 5 minuts a peu aproximadament.

Tots els trens de la línia Llobregat – Anoia paren a l’estació de Cornellà Riera, per tant, es pot utilitzar qualsevol línia.

A la sortida dels partits l’Ajuntament de Cornellà, el RCD Espanyol i FGC, hauran preparat l’accés a l’estació de forma ordenada per tal d’evitar cap risc a l’accedir a les andanes. És important seguir les indicacions del personal del club, d’FGC i de les forces de seguretat.

Per facilitar la fluïdesa d’accés als trens al finalitzar el partir, és molt convenient que disposin del bitllet per avançat. Bé amb la targeta T-10 o qualsevol títol vàlid de transport.