La Via Augusta es tallarà al trànsit entre Príncep d’Astúries i Travessera de Gràcia el 2 i el 9 de setembre

Els dos propers diumenges, els vehicles s’hauran de desviar a conseqüència de les obres d’adaptació i remodelació de l’estació d’FGC de Gràcia
Plànol afectació Via Augusta
La Via Augusta quedarà tallada al trànsit en tots dos sentits de la marxa els propers diumenges 2 i 9 de setembre entre el carrer de Príncep d’Astúries i la Travessera de Gràcia, per obres a l’estació d’FGC de Gràcia.

En sentit muntanya, des de l’Avinguda Diagonal els vehicles hauran de pujar pel carrer de Tusset  o el carrer d’Aribau, mentre que en sentit mar, des de l’Avinguda Príncep d’Astúries es desviaran pel carrer de Madrazo i de Balmes.

Les línies d’autobusos 16, 17, 22, 24, 27, 28, 32, 92, i 114 de TMB i la 87 d’Authosa també es veuran afectades, de manera que durant el tall es desviaran pels itineraris recomanats.

Això permetrà iniciar l’execució de la coberta del vestíbul de l’estació. Concretament, s’ocuparà la calçada en aquesta àrea per tal d’avançar en la col·locació i muntatge de les bigues que suportaran l’estructura.

Millora de l’estació de Gràcia
Les tasques de remodelació i millora de l’estació de Gràcia que el Departament de Territori i Sostenibilitat té en marxa des de gener de 2011 permetran millorar la comoditat en els desplaçaments dels viatgers per aquesta estació i adaptar-la a persones amb mobilitat reduïda.

Els treballs inclouen la instal·lació d’ascensors per enllaçar els diferents nivells de l’estació, l’ampliació d’una andana i la remodelació i modernització del vestíbul.