Nou accés provisional a l’estació d’FGC de Gràcia

· A partir del 20 d’agost i fins a la propera primavera l’accés a l’andana en sentit Vallès i Av. Tibidabo es farà des d’un nou edicle habilitat a la plaça Gal·la Placídia a la banda de Travessera de Gràcia
· Això permetrà avançar en les obres d’adaptació a persones amb mobilitat reduïda i remodelació d’aquesta estació

Configuració provisional d’accessos independents
Les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació d’FGC de Gràcia afectaran una part del vestíbul actual que quedarà tancada a partir del 20 d’agost i fins a la propera primavera.

Així, durant aquest temps s’habilitarà un edicle provisional en superfície a la plaça Gal·la Placídia, a la banda propera a la Travessera de Gràcia, que comunicarà exclusivament amb l’andana en sentit Vallès i Av. Tibidabo.

L’accés a l’andana en sentit Pl. Catalunya es continuarà efectuant com fins ara.

Per tant, durant aquest temps els accessos a les dues andanes seran independents.

Aquest accés provisional correspon a la futura sortida d’emergència que s’executa en el marc d’aquestes obres, de manera que quan finalitzin, es desmuntarà l’edicle que ara s’habilita.

Millora de l’estació de Gràcia
Les tasques de remodelació i millora de l’estació de Gràcia que el Departament de Territori i Sostenibilitat té en marxa des de gener de 2011 permetran millorar la comoditat en els desplaçaments dels viatgers per aquesta estació i adaptarla a persones amb mobilitat reduïda.

Els treballs inclouen la instal·lació d’ascensors per enllaçar els diferents nivells de l’estació, l’ampliació d’una andana i la remodelació i modernització del vestíbul.
16 d’agost de 2012