Línies d’autobusos afectades per la Vuelta Ciclista a Espanya 2012

TMB recomana la utilització del metro diumenge a la tarda
· Amb motiu de la celebració de la 9a etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya 2012 que tindrà lloc el proper diumenge, 26 d’agost, diverses línies d’autobús veuran alterat o limitat el seu recorregut, entre les 16.00 i les 20.00 hores. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del metro durant aquestes hores i en aquells desplaçaments a l’entorn dels llocs per on transcorrerà la competició.

El recorregut d’arribada de la novena etapa de la Vuelta Ciclista a Barcelona, que diumenge a la tarda afectarà tot el trànsit de superfície per on es desenvolupi, passarà per la carretera de Collblanc, carrer de Sants, Creu Coberta, plaça d’Espanya, avinguda Reina Maria Cristina, avinguda Rius i Taulet, carrer de la Guàrdia Urbana, passeig Santa Madrona, avinguda Miramar, carretera Montjuïc, avinguda del Castell, passeig del Migdia, carrer Foc, carrer Jocs del 92, amb la línia d’arribada a l’avinguda de l’Estadi. Aquest pas de la Vuelta afectarà, per tant, a una vintena de línies d’autobús de TMB: 9, 13, 15, 27, 30, 37, 46, 50, 54, 55, 56, 57, 65, 67, 68, 78, 79, 109, 157 i 193.

TMB adoptarà les mesures necessàries per desviar els vehicles de les línies en funció dels llocs per on vagi passant la Vuelta. A més, s’ha establert un pla d’informació puntual en els autobusos afectats per tal que els usuaris coneguin els motius i la situació dels serveis. No obstant, i per a més fiabilitat en els desplaçaments, s’aconsella la utilització del metro.

Per a més informació, recomanem que consulteu el lloc web de la Vuelta (http://www.lavuelta.com/), on trobareu més informació sobre l’etapa.