Interrupció del servei de metro a l’L5 entre Horta i Vall d’Hebron a partir de demà

· Fins al diumenge 19 d’agost s’habilitarà un servei especial d’autobusos amb parada a totes les estacions afectades amb el mateix horari del metro

Des de demà 10 d’agost fins al diumenge 19 d’agost (tots dos inclosos) estarà tancat el tram de la línia 5 de metro entre Horta i Vall d’Hebron, de 2,3 quilòmetres de longitud, per treballs de manteniment de la infraestructura de via. La resta de la línia 5, entre Cornellà Centre i Horta, funcionarà amb normalitat.

Per reduir les molèsties als viatgers durant l’afectació, s’habilitarà un servei especial d’autobusos entre Horta i Vall d’Hebron, amb parada a les estacions afectades pel tall (El Carmel i El Coll / La Teixonera), que funcionarà amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent. No obstant, per arribar a Vall d’Hebron serà recomanable fer servir la línia 3 de metro, que connecta amb l’L5 a Diagonal.

La suspensió del servei durant deu dies permetrà executar treballs de condicionament i assentament de la via, com ara l’ajust d’agulles i el manteniment d’elements de fixació de carrils.