Transport públic per als partits de bàsquet Argentina – Estats Units i Espanya – Estats Units

TMB habilitarà un servei especial de bus entre la plaça Espanya i el Palau Sant Jordi durant la celebració dels partits amistosos de diumenge 22 i dimarts 24 de juliol

Amb motiu del torneig amistós preparatori per als Jocs Olímpics de Londres, que tindrà lloc els dies 22 i 24 de juliol, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d’autobusos entre plaça Espanya i el Palau Sant Jordi. El diumenge 22 a les 21.30 h es disputarà el partit entre Argentina i Estats Units, i el dimarts 24 a les 22.30 h es jugarà l’Espanya – Estats Units.

El servei d’autobusos llançadora farà el recorregut directe entre la plaça Espanya (parada ubicada a l’avinguda Reina Maria Cristina) i el Palau Sant Jordi. L’horari de funcionament d’aquest servei serà el següent:
– Diumenge 22, de 20 a 0.30 h
– Dimarts 24, de 21 a 1.30 h
En aquest bus especial seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya – Palau St. Jordi”.

Així, les millors opcions d’accés a l’Estadi Olímpic amb transport públic són:
– Metro Paral·lel (línies 2 i 3) + Funicular de Montjuïc. El servei de funicular funciona de 7.30 a 22.00 h els dies feiners i de 9.00 a 22.00 h el cap de setmana.
– Metro Espanya (línies 1 i 3) + Servei especial de bus. El metro circularà fins a les 24.00 h el diumenge 22 i el dimarts 24 de juliol.

També es pot accedir a l’Estadi Olímpic amb les línies regulars d’autobús: línia 50 (Trinitat Nova – Parc de Montjuïc), línia 55 (Pl. Catalana – Parc de Montjuïc) i línia 193 (Pl. Espanya – Castell de Montjuïc).