Renfe ofereix 30.000 places addicionals pel Festival Internacional de Benicàssim

Durant el festival circularan 120 trens amb l’oferta de places duplicades amb origen i destinació a Benicàssim
L’oferta de places s’incrementarà un 20% durant els propers dies des de dilluns 9 fins el dimarts 17 de juliol
El dilluns 16 Renfe posa en circulació dos trens especials entre Benicàssim i Barcelona

Barcelona, 7 de juliol de 2012 (Renfe)
Renfe augmentarà amb 16.000 places addicionals l’oferta als trens de Llarga distància amb motiu de la celebració del Festival Internacional de Benicàssim (FIB). Des del proper dilluns 9 de juliol i fins el dimarts 17, els trens de Llarga distància del Corredor Mediterrani ampliaran la seva capacitat en un 20% respecte l’oferta habitual.

Renfe posa en marxa una operació destinada a reforçar l’oferta de places en els trajectes més significatius: Barcelona-Castellón-Valencia, Barcelona-Benicàssim-Castellón i Madrid Benicàssim. Aquest augment de places s’ha aconseguit mitjançant la circulació en doble composició de 120 trens.

Destaca l’increment de places als trens Talgo, amb més de 11.000 places addicionals i Alaris, amb 1.760 noves places. Segons estimacions basades en les dades de la venda anticipada de bitllets al llarg d’aquests dies. La major concentració de viatgers es centra entre el 13, 14 i 16 de juliol.

Renfe compta amb una oferta de trens regionals diaris al Corredor Mediterrani amb connexió a Benicàssim, que duplicaran la seva capacitat durant els dies del Festival, el que suposa un increment de 16.700 places  adicionals, amb una oferta global de 31.000 places.

Així mateix, Renfe programarà dos trens especials Regionals entre Barcelona- Benicassin i València i retorn, els dies 9, 10, 11, 12 Finalment, durant el dia 16 es programaran dos serveis especials més, entre Benicàssim i Barcelona que s’afegeixen a l’oferta habitual amb el següent horari:

Dilluns 16 de juliol
Benicàssim 8.13 –  Barcelona 11.21
Benicàssim 16.55 – Barcelona 19.55

El Festival Internacional de Música de Benicàssim assoleix la seva XVIII edició i aglutina un cartell d’allò més atractiu en el que a música independent es refereix. Participen grups i artistes reconeguts en l’esfera internacional. El tren, a més de font d’inspiració en multitud de temes musicals, s’ha convertit en el mitjà de transport ideal per accedir a actuacions del calibre del FIB.

El fet de connectar nuclis importants de població com Benicàssim, a més de l’activitat turística, fa que aquestes relacions comptin amb un important component de caràcter oci i vacacional. El darrer any l’ús del tren per motius d’oci amb origen i destinació Benicàssim i la resta de la província de Castelló es va incrementar diversos punts pel que fa a altres anys.

Per a més informació sobre horaris, Renfe disposa d’un telèfon únic d’informació i reserva de bitllets vàlid per a tot el territori nacional 902 320 320, a més de la pàgina web www.renfe.com.