Incidència en la Bifurcació de Marina que ha afectat els serveis de Rodalies de Catalunya

Una incidència que ha afectat els sistemes de gestió de trànsit ha obligat a interrompre la circulació entre les 8,50 hores i les 9,47 hores
Progressivament s’aniran recuperen les freqüències habituals a les línies R1, R3 i R4

Barcelona, 9 de juliol de 2012
A les 9,47 hores s’ha restablert la circulació ferroviària a l’alçada de la Bifurcació Marina, en els túnels de Barcelona, que des de les 8,50 ha estat interrompuda a causa d’una incidència que ha afectat els sistemes de gestió de trànsit. Aquesta incidència ha afectat les línies R1, R3 i R4 de Rodalies que un cop restablert el servei, aniran recuperant de forma progressiva les freqüències habituals encara que s’han acumulat retards d’una hora.

Tècnics del Control de Trànsit Centralitzat (CTC) han detectat a les 8,50 hores la  pèrdua de les comprovacions en els sistemes automitzats de gestió de trànsit de la Bifurcació Marina. Adif ha desplaçat a tècnics especialitzats que a les 9,47 han pogut recuperar el funcionament dels dispositius i restablir la circulación en condicions normals.

Adif ja ha iniciat una investigació per a determinar les causes que han originat aquesta incidència.

Adif i Renfe estan informant de les afectacions al servei a través de megafonia de trens i estacions, serveis SMS, Transmet, al telèfon d’informació 900 41 00 41 i als webs rodaliesdecatalunya.cat, www.adif.es i www.renfe.com.