La web renfe.com inicia la venda de bitllets de TGV i enllaços amb la resta d’Europa

Des de la segona quinzena de juny
• Es podran comprar bitllets del TGV a França i connexions en tren a Espanya o França per enllaçar amb la resta d’Europa
• Més de 350.000 clients han utilitzat el servei d’enllaç internacional Barcelona-Figueres Vilafant- París des de la seva posada en servei al desembre de 2010

Barcelona, 21 de juny 2012 (Renfe).
Des de la segona quinzena de juny, la web de renfe.com incorpora una la venta per Internet de bitllets de tren amb sortida o arribada a França dels trens que connecten Figueres Vilafant amb París.

A més , amb aquesta modalitat de venda pots viatjar a destinacions internacionals enllaçant trens des de Espanya amb altres trens a l’estranger. Aquests recorreguts internacionals també els pots obtenir de forma independent.

D’aquesta manera, a través d’aquesta secció es poden reservar directament els bitllets del servei de TGV que enllaça Figueres amb les ciutats franceses de Perpinyà, Narbona, Montpeller, Nimes, Valence i Paris, així com també els serveis d’enllaç internacional de Renfe que permeten connectar amb Girona i Barcelona.

Amb aquesta novetat, els clients ja poden comprar a través de la  web renfe.com els bitllets de tren a les línies de TGV de França, així com també les connexions cap a Brusel•les, Amsterdam, Ginebra i fins i tot els bitllets de tren d’Eurostar fins a Londres. I de la mateixa manera, les connexions a Espanya que permetin arribar fins a les principals ciutats connectades.

La nova secció també permet la venda amb connexions dels serveis de Trenhotel Elipsos, bé per la pàgina de venda internacional o per la venda nacional.

Aquesta nova secció s’emmarca en l’estratègia d’ampliació i millora del sistema de venda nacional i internacional i per l’aposta per la connectivitat i per la venda sencera del trajecte oferint un viatge íntegre al client.

Més de 350.000 clients a la línia Barcelona-Figueres-Paris
La línia d’alta velocitat entre Figueres Vilafant i Paris es va posar en circulació el 19 de desembre de 2010, i des d’aleshores un total de 350.000 persones han gaudit d’aquests serveis.

Les relacions que han registrat un major nombre de desplaçaments han estat les que comuniquen les ciutats de Barcelona i Paris, amb 85.250 viatgers, i Barcelona amb Montpeller, amb 69.700 viatgers.

Pel que fa a Figueres, la destinació més demandada ha estat Paris, que ha registrat un total de 36.500 viatgers, seguida de  Montpeller amb 30.000 clients i Perpinyà amb un total de 11.350 persones en aquest primer any.

Aquesta connexió en alta velocitat permet enllaçar Figueres Vilafant – Paris en 5 hores i 26 minuts i Barcelona amb Paris en 7 hores 25 minuts.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se a les oficines d’atenció al client a les estacions, al telèfon d’informació i reserves 902 320 320 i al web www.renfe.com