El Sónar es viurà a l’estació de metro d’Universitat

Per segon any consecutiu i després de l’èxit d’assistents a l’edició anterior, el proper 8 de juny els usuaris del metro podran tornar gaudir d’un tast del Sónar 2012, el 19è Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art, que se celebrarà a Barcelona del 14 al 16 de juny. A l’estació d’Universitat, de la línia 2, a partir de les 19.00 h, els usuaris veuran un espectacle d’Internet2.

L’artista que s’amaga darrera d’Internet2 barreja comèdia, drama i música clàssica filtrada a través de l’electrònica amb un sentit de l’humor càustic i un esperit absolutament delirant. La posada en escena destil·la ironia i no deixarà a ningú indiferent.

En aquesta nova edició del Sónar, la capital catalana acollirà actuacions, amb gran presència d’artistes estrangers, però també catalans, com ara Esperit!, DJ2D2 i Pegasvs, d’entre d’altres. En la seva 19a edició, aquest festival de referència mundial de la música electrònica actual ha recorregut els cinc continents.

Per a més informació sobre el Sónar, també es pot consultar el lloc web: www.sonar.es.

Per a TMB aquest avançament del Sónar és una ocasió per vincular el transport públic amb la cultura urbana i el públic jove, i per participar en un festival que és un regal per als amants dels ritmes electrònics.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de TMB que estableix vincles entre els ciutadans i les associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana amb la voluntat d’aproximar la cultura a la ciutadania a través de les seves instal·lacions i d’enriquir l’experiència del viatge en transport públic.