El Club Ferroviari de Terrassa es complau a convocar-vos a la DISSETENA TROBADA DE VAPORISTES – MODELISTES al FERROCARRIL de VALLPARADÍS

Els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol de l’any 2.012. Com de costum, la nostra trobada coincideix amb la Festa Major de Terrassa.
El dissabte dia 30 és el que dediquem d’una manera especial als visitants de fora de Terrassa i per això al mateix vespre ens reunim en el tradicional sopar de germanor. Pels qui no puguin acompanyar-nos el dissabte, la nostra festa continua el diumenge i el dilluns, on també sereu molt ben rebuts.

L’accés dels vehicles que hagin de descarregar material, s’ha de fer per la banda sud del Parc, el pont del Cementiri Vell i el carrer dels Aurons. La Direcció del Parc ens permet l’accés, però ens demana que la càrrega i descàrrega del material es faci amb rapidesa i que els vehicles siguin retirats el més aviat possible.

El Club Ferroviari de Terrassa, s’ha adherit a les normes de modelisme tripulat de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril i per tant en el nostre circuit recomana l’aplicació de les normes aprovades, en especial pel que fa a la seguretat en la circulació.

En fulls adjunts trobareu la fitxa de participació i inscripció. Si tal com pensem, heu decidit acompanyar-nos, ompliu-la degudament i retorneu-nos-la el més aviat possible per tal de poder confeccionar les vostres acreditacions. Si ho feu així faciliteu les tasques d’organització i l’acollida serà més fàcil.
Podeu fer-nos arribar les vostres inscripcions de la següent manera:
per correu postal o correu electrònic a les adreces del peu de la carta
Desitgem sincerament poder comptar amb la vostra presència una vegada més i compartir l’amistat i afecció ferroviària.
Passatge de Venècia, 2, escala B, semisoterrani E – 08222 TERRASSA
Tel. 629 330 591 / email: info@terrassatrens.cat / www. terrassatrens.cat