Transport públic per al San Miguel Primavera Sound

· Un servei especial de bus enllaçarà les nits del 31 de maig i l’1 de juny el Parc del Fòrum i la plaça Catalunya

Amb motiu de la programació dels concerts del San Miguel Primavera Sound 2012 del dijous, 31 de maig, al diumenge, 3 de juny, al recinte del Parc del Fòrum, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà la seva oferta de transport públic a les necessitats d’aquest esdeveniment ciutadà. Així, a més del servei habitual de metro i autobusos, TMB posarà en funcionament un servei nocturn de bus llançadora.

El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:

Metro: línia 4 – El Maresme / Fòrum
TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l’estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, molt a prop del recinte on es faran els concerts.

El funcionament del metro, amb servei ininterromput els dissabtes i fins a les 2 de la matinada els divendres suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir als concerts programats per aquestes nits.

Autobusos: bus especial Fòrum – Pl. Catalunya
Aquest servei farà el recorregut de tornada entre el Parc del Fòrum i la plaça de Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, autobusos de TMB, NitBus i altres línies). El bus especial funcionarà dues nits en els següents horaris:

– Matinada de dijous 31 de maig a divendres 1 de juny: de mitjanit a 5 h.
– Matinada de divendres 1 de juny a dissabte 2 de juny: de 2 a 5 h.

El bitllet especial per a aquest autobús, de 2 euros, el dispensarà l’organització al costat de la parada d’origen al carrer Taulat.