Renfe oferirà 20.000 places addicionals en els trens amb parada a Montmeló

Amb motiu de celebració  del Gran Premi de Motocilcisme
•    Els dies 2 i 3 de juny  s’ha establert la circulació de 15 trens especials a la connexió Montmeló – Barcelona
•    La programació assegura una freqüència mitjana de 4 trens per hora i sentit a les hores de màxima afluència al circuit.

Amb motiu de la celebració del Gran Premi de Catalunya de Motociclisme, els dies 2 i 3 de juny Renfe oferirà un total de 20.000 places addicionals. Aquesta programació inclou la circulació de 15 trens especials, 3 trens el dissabte i 12  el diumenge, a la línia R2 de Rodalies de Catalunya (Castelldefels – Granollers Centre).

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe augmentarà l’oferta habitual el diumenge 3 de juny , entre les 07.30 i les 12.00 hores per arribar al circuit i a partir de les 15.20 hores per a la tornada des de Montmeló. La programació establerta assegura una freqüència mitjana de 15 minuts per sentit a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers.

L’increment de serveis previst pel Gran Premi de Catalunya completarà l’oferta habitual de Rodalies de Catalunya a Montmeló els caps de setmana, que consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit, el que representa una oferta de 81.400 places diàries.

Per tal de agilitzar l’adquisició de bitllets, Renfe ha programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport que aparegui sigui un bitllet d’anada i tornada fins Montmeló – Circuit de Catalunya.

Al 2011, un total de 12.118 persones van utilitzar els trens de Rodalies per a assistir al Gran Premi de Motociclisme, comptabilitzant les sessions de dissabte i diumenge.  En aquest Gran Premi els viatgers podran utilitzat la nova estació de Montmeló que es va posar en servei el passat 9 d’abril.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 900 41 00 41 i a la web www.rodaliesdecatalunya.cat
Barcelona, 23 de maig de 2012