La 8a Mostra Sonora i Visual acosta el videoart al metro de Barcelona

El proper dijous, 31 de maig, amb motiu de la 8a Mostra Sonora i Visual, que promou el Centre Cívic Convent de Sant Agustí, els usuaris del metro podran gaudir de propostes artístiques de talents emergents de la creació audiovisual local al vestíbul de l’estació d’Universitat (L2).

Concretament, els usuaris que s’apropin a aquesta estació, a les 19 hores, podran interactuar amb l’escultura sonora del Circulòfon i el directe audiovisual de Ragul i Blowshe a més de la projecció del documental “Festa Major” a càrrec de Filmsnòmades.

Una plataforma per a artistes emergents
La Mostra Sonora i Visual és un dels projectes punters del Centre Cívic Convent de Sant Agustí, on aquest any tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny. És de caràcter bianual, i s’organitza amb l’objectiu de descobrir talents emergents de la creació local. Inclou instal·lacions artístiques, videocreació i actuacions.

En les darreres edicions, la Mostra ha estat escenari d’alguns artistes que actualment són referents en l’escena musical com Guillamino o Eli Gras, així com de treballs audiovisuals que actualment estan consagrats en el panorama català i internacional, com Incurt, Ducópolis, OFFF, Animac, IDEP o l’Alternativa.

Podeu trobar més informació a: www.bcn.cat/ccconventsantagusti.

Aquesta activitat forma part de TMB Cultura, el projecte cultural de TMB que estableix vincles entre els ciutadans i les associacions culturals de Barcelona i l’àrea metropolitana amb la voluntat d’aproximar la cultura a la ciutadania a través de les seves instal·lacions i d’enriquir l’experiència del viatge en transport públic.