Renfe ofereix 150.000 places als serveis AVE i Llarga Distància durant el Pont del Primer de maig

Entre el 27 d’abril i el 2 de maig augmenta la demanda de viatges

• Es posen en circulació dos trens AVE especials entre Barcelona i Sevilla, el que significa 720 places addicionals
• El corredor AVE Barcelona-Madrid ofereix més de 100.000 places entre el 27 d’abril i l’1 de maig

Barcelona, 26 d’abril de 2012 (Renfe).
Amb motiu del proper Pont de maig, Renfe ha programat un dispositiu reforç especial amb 150.000 places als seus serveis AVE i Llarga Distància que connecten Catalunya amb el centre, nord, sud i est peninsular.

La majoria d’aquestes places corresponen al corredor AVE Barcelona-Madrid, on fins el 2 de maig s’ofereixen un total de 100.146 places. D’aquestes, més de 5.500 s’afegeixen a l’oferta habitual, el que significa un  reforç del 5,9% als serveis d’aquest corredor.

Reforç Feria de Abril
Renfe reforça també els seus trens AVE cap al sud, entre el 27 d’abril i el 2 de maig, es posen en servei un total de 26.600 places als trens AVE que enllacen Catalunya amb Andalusia. Del total de places, més de 5.700 són places addicionals, el que significa un 24,6% més sobre a l’oferta habitual amb destinació Còrdova, Màlaga o Sevilla. De fet, és la capital andalusa la destinació que concentra més reforços, coincidint amb la celebració de la Feria de Abril.

D’aquests reforços cal destacar la circulació de dos trens AVE especials, un per sentit, entre Barcelona i Sevilla, el que significa 720 places extra en aquesta relació. El tren circularà el dia 27 d’abril amb sortida de Sants a les 16:30 hores i de tornarà l’1 de maig amb sortida de Sevilla a les 16:40 hores, amb un temps de viatge de 4 hores 58 minuts.

Pel que fa les relacions amb el nord peninsular, Renfe ofereix un total de 22.363 places amb destinació al País Basc, Astúries, Galícia o La Rioja entre d’altres.

Reforç  al Corredor Mediterrani
Els trens que enllacen Barcelona i Tarragona amb Castelló i València també es reforcen durant el Pont de l’1 maig amb un total de 5.300 places.

D’aquestes places, 476 corresponen a la circulació d’un tren especial el proper 27 d’abril que sortirà a les 17.30 de l’estació de Sants amb destinació València on arribarà a les 21.05h. I per tal de facilitar la tornada, el dimarts 1 de maig, circula un tren especial amb sortida de València a les 16.55h i arribada a Barcelona sants a les 20.35h.

Per a més informació, sobre els serveis i horaris els clients poden dirigir-se a les oficines d’atenció al client a les estacions, al  telèfon d’informació i atenció al client, 902 320 320 i a la pàgina  web www.renfe.com.