La previsió de fortes ventades obligaran a interrompre el servei ferroviari entre Ribes de Freser i La Molina

 Per tal de garantir la mobilitat de l’usuari, s’estableix un pla alternatiu per carretera entre ambdues estacions

El Manual de Prevenció i Gestió d’Incidències estableix l’anul·lació del servei ferroviari en cas de ràfegues de vent superiors a 120km/h

 

 

Barcelona, 8 de març de 2012

La previsió que l’AEMET (Agencia Estatal de Meteorología) facilita cada sis hores a Adif anuncia ràfagues de vent superiors a 120km/h al tram des de les 19.00 hores fins les 20.00 hores al tram Ribes de Freser i La Molina. Aquesta circumstància obligarà, en aplicació del Manual de Prevenció i Gestió d’Incidències, a interrompre la circulació ferroviària en aquest tram per a garantir la seguretat dels clients i la integritat de les instal·lacions.

Per aquest motiu i per tal de assegurar la mobilitat, Renfe ha activat un pla de transport alternatiu per carretera pels viatgers de la línia R3 (Barcelona-Puigcerdà per Vic) de Rodalies de Catalunya que, per qüestions operatives, es prestarà entre Ribes de Freser i Puigcerdà.

El servei s’establirà de la següent manera:

Hospitalet de Llobregat-Ribes de Freser: servei en tren

Ribes de Freser-Puigcerdà/La Tor de Querol: servei alternatiu per carretera

Renfe i Adif estan informant d’aquesta afectació al servei ferroviari a través de megafonia de trens i estacions i SMS, així com al telèfon d’informació 900 41 00 41, i als webs www.rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es.