Incidència a l’estació de Reus

• Dos dels onze vagons d’un tren de mercaderies s’han sortit de la via per causes que es desconeixen
• S’ha activat un servei alternatiu per carretera en el trajecte Reus-Plana de Picamoixons

Barcelona, 8 de març de 2012
A les 2,25 hores, dos dels onze vagons d’un tren de mercaderies que realitzava el trajecte Tarragona-Samper de Calanda s’han sortit de la via a l’àmbit de l’estació de Reus per causes que es desconeixen i que s’investigaran.

Tècnics d’Adif i Renfe s’han desplaçat fins el punt de la incidència per treballar en les tasques de retirada del material rodant i de reparació dels danys causats a la infraestructura, movilitzant a més diversa maquinària, com un tren taller.

A les 5,46 hores, els nou vagons del tren de mercaderies que no s’han vist afectats han estat apartats a l’estació de Les Borges Blanques, el que ha permès restablir la circulació en el trajecte Reus-Les Borges Blanques, restant interromput el servei en el tram Reus-Plana de Picamoixons.

Per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers en aquest trajecte, s’ha activat un servei alternatiu per carretera. Els viatgers dels serveis que enllacen Barcelona amb Lleida en ample convencional circularan desviats per Valls.

Renfe i Adif estan informant d’aquesta afectació al servei ferroviari a través de megafonia de trens i estacions i SMS, així com als telèfons d’informació 900 41 00 41, i als webs rodaliesdecatalunya.cat, www.renfe.com i www.adif.es.