Inauguració de l’exposició ‘Del mur a l’art’ a l’Espai Mercè Sala

·  La mostra d’art urbà recull algunes obres de 14 artistes del moment i es podrà veure fins a l’1 de juny

El proper 28 de març, a les 19.00 hores, es presentarà a l’Espai Mercè Sala, la sala d’exposicions al metro de TMB l’exposició “Del mur a l’art”, una mostra que convida a conèixer la doble vida de 14 artistes urbans del panorama espanyol.

Concretament, es podran veure algunes obres de 14 innovadors artistes de firma pròpia i capdavanters en l’escenari internacional de la cultura urbana contemporània com Aryz, Boris Hoppek, Btoy, El Tono, Inocuo, Jorge Rodríguez Gerada, Kenor, Lucas Milà, Max Gärtner, Miss Van, Ripo, Daniel Muñoz San, Sixeart i Suso33.

La mostra fotogràfica es podrà veure a l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, fins al proper 1 de juny, de dilluns a divendres, entre les 10 i les 20.30 hores.

Els visitants hi poden trobar una selecció d’obres originals creades als estudis, fotografies d’intervencions realitzades a l’espai públic, les reflexions dels artistes sobre aquest moviment, així com una compilació de vídeos que mostren altres facetes i continguts del seu treball.

Molts dels artistes tenen una doble vida, una a dins i una altra a fora dels espais tancats. Artistes que es consideren urbans ens mostren la seva obra creada en els seus estudis, al mateix temps que podem conèixer les seves intervencions a l’espai públic, movent-se del mur a l’art. La exposició mostra així aquests contrastos artístics que es produeixen en el desenvolupament d’aquesta doble activitat.