FGC ofereix un bitllet combinat per visitar la Colònia Güell

· FCG incorpora a la seva oferta un bitllet combinat de tren i accés a la cripta de Gaudí.
· El bitllet es pot adquirir a les màquines autoexpenedores de les estacions d’FGC situades entre Plaça Espanya i Cornellà Riera.

Barcelona, 2 de novembre de 2011
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya incorpora a la seva oferta una nova modalitat de bitllet. Es tracta del bitllet combinat tren + accés a la Colònia Güell. A partir d’avui mateix tothom qui vulgui disposarà d’aquest títol de transport per viatjar en tren i accedir a la cripta de Gaudí i visitar el recinte de la Colònia Güell.

Bitllet combinat tren + accés Colònia Güell
El bitllet es pot adquirir en les màquines autoexpenedores de títols de transport en totes les estacions d’FGC situades a la corona entre Plaça Espanya i Cornellà Riera. El preu del bitllet adult és de 10,30€. Els nens i els pensionistes gaudeixen d’un descompte. Inclou l’anada i tornada de dues zones i només és vàlid entre les estacions de Plaça Espanya i Colònia Güell.

L’estació Colònia Güell
Actualment, Ferrocarrils de la Generalitat és la única alternativa per arribar a la Colònia Güell en transport públic. En aquest sentit, FGC disposa de l’estació Colònia Güell que es troba a pocs metres de la colònia. Les línies S33, S4 i S8 tenen parada en aquesta estació i  el trajecte des de plaça Espanya té una durada de 20 minuts.

Preus del billets combinat Tren+Colònia Güell
A- Adults                                    10,30 €
B- Nens de 4 a 10 anys               4,30 €
C- Pensionista A o B                    6,80 €