Els cremalleres del Jungfrau Railway i Vall de Núria oficialitzen el seu agermanament

El president d’FGC, Enric Ticó, i el cònsol general de Suïssa a Barcelona, Pascal Décosterd, han presentat la signatura d’un conveni per la difusió comuna d’informació promocional sobre les dues explotacions i descomptes per als visitants de fins al 50%.
L’agermanament és un dels actes del centenari del Jungfrau Railway, un cremallera que circula per l’interior de la muntanya del Jungfrau fins a 3454 metres, a l’estació de Jungfrajoch, la més alta d’Europa.

Barcelona, 24 de novembre de 2011
El president d’FGC, Enric Ticó, i el cònsol general de Suïssa a Barcelona, Pascal Décosterd, han presentat aquesta tarda la signatura d’un conveni d’agermanament dels cremalleres del Jungfrau i de Vall de Núria, un acte emmarcat en la celebració del centenari del Jungfrau Railway, el cremallera suís. Amb l’agermanament, les dues explotacions faran difusió conjunta d’informació promocional dels respectius cremalleres i serveis, i també oferiran descomptes als visitants de fins al 50%.
Enguany els cremalleres del Jungfrau Railway i Vall de Núria celebren el seu centenari i el 80è aniversari de la seva inauguració, respectivament. Aquestes dues explotacions ferroviàries històriques comparteixen models de gestió molt similars i amb la signatura del conveni fomentaran l’oportunitat de compartir projectes i iniciatives i promocionar la cultura i les tradicions de cada lloc.

En la trobada s’ha fet una breu presentació de les accions de l’agermanament i també s’han projectat dos vídeos divulgatius sobre el Jungfrau Railway i el cremallera de Vall de Núria. Per cloure l’acte amb un bon regust de boca s’ha ofert als assistents una degustació de productes gastronòmics de la zona del Jungfraubahn i de Vall de Núria.

Fins demà, les estacions d’esquí d’FGC a l’Espai Provença
L’acte s’ha dut a terme en el marc de l’Espai de Neu de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, un esdeveniment on les estacions de muntanya de Vall de Núria, La Molina, Espot i Port-Ainé presenten fins divendres, dia 25, a l’Espai Provença, les seves novetats de cara a la temporada d’esquí 2011/2012, que s’inaugurarà properament.

En els primers tres dies de presència de les estacions d’FGC a l’Espai Provença, el degoteig de visitants que s’han interessat per les propostes lúdiques i esportives que ofereix cadascuna de les estacions de muntanya ha estat molt destacable. Concursos de dibuix i fotografia i venda de forfets i promocions han estat els principals reclams.