Un gran llaç rosa contra el càncer a l’estació de metro de Passeig de Gràcia

Voluntaris de les entitats participants en aquest projecte (AECC i FECEC) han col·laborat durant tota la jornada en la construcció d’aquest mural, en el qual els usuaris i els treballadors de TMB han pogut escriure els seus pensaments contra el càncer. En total, s’han enganxat més de 5.000 pòstits amb missatges solidaris.

També s’ha donant suport a aquesta iniciativa a les xarxes socials Twitter i Facebook. Així, des de la pàgina de Facebook de TMB s’ha pogut escriure un missatge en un pòstit virtual que posteriorment ha figurat en el mural real de l’estació de Passeig de Gràcia.

L’activitat s’emmarca dins la campanya “Mou-te contra el càncer” i que durant el mes d’octubre (amb el lema “Estima’t i fes salut”), i coincidint amb la celebració de la Setmana Europea contra el càncer organitzada per la FECEC, està dedicada a la prevenció i la difusió d’hàbits de vida saludable seguint les recomanacions del Codi Europeu contra el càncer (CECC). Aquesta campanya solidària es porta a terme de manera conjunta amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC).

En el marc de la campanya solidària “Mou-te contra el càncer” i coincidint amb el “Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de mama”, durant tot el dia s’ha realitzat una acció participativa a l’estació de metro de Passeig de Gràcia (línia 2), consistent en la construcció per part dels usuaris d’un gran mural rosa fet amb pòstits.