Tall de servei a la línia R5 entre les estacions de Manresa Alta i Sant Vicenç/Castellgalí a partir del proper dissabte i fins a l’1 de novembre

· FGC garanteix la mobilitat dels usuaris amb un servei alternatiu d’autobusos que cobrirà el trajecte afectat pel tall.
· Hi haurà servei de trens llançadora entre l’estació de Manresa Baixador, origen i final de la línia, i l’estació de Manresa Alta.
· La resta de la línia Llobregat-Anoia no es veurà afectada.

Barcelona, 26 d’octubre de 2011
La circulació de trens de la línia R5 (Manresa) restarà interrompuda entre les estacions de Manresa Alta i Sant Vicenç|Castellgalí, en ambdós sentits, des del dissabte 29 d’octubre i fins dimarts 1 de novembre, tots dos inclosos, a causa d’uns treballs de manteniment a la línia R5.

El transport entre les estacions afectades pel tall es farà amb un servei alternatiu d’autobusos, amb dues línies:
– Manresa Alta – Sant Vicenç/Castellgalí, en ambdós sentits i amb parada a Manresa Viladordis.
– Manresa Alta – Martorell Enllaç, només en sentit Barcelona i amb parada a les estacions intermèdies.

Hi haurà trens llançadora entre l’estació de Manresa Baixador, origen i final de la línia, i l’estació de Manresa Alta. Les freqüències d’aquests trens llançadora anirà coordinada amb els horaris habituals del servei.

La resta del servei de la línia Llobregat-Anoia circularà amb normalitat.

Treballs de manteniment:
Els treballs que obliguen a tallar el servei durant quatre dies consisteixen en una renovació integral de la via a l’entorn de l’estació de Manresa Viladordis i el túnel de Santa Clara, i el condicionament i impermeabilització de la marquesina a l’estació de Manresa Alta.